Înscrie-te acum în comunitatea Better Medicine with Zenyth!

Better Medicine with Zenyth este comunitatea specialiștilor interesați de medicină funcțională, comunitatea celor care își doresc o medicină mai bună.

Te invităm să te înscrii în comunitatea Better Medicine with Zenyth, o comunitate în care vom comunica, în principiu, pe o platformă de e-learning, dar și în grupuri de discuții pe rețele sociale (Facebook, Whatsapp), site web, newslettere cu informații concise sau cu surse de inspirație zilnică, știri cu descoperiri recente din medicină și alte științe conexe, precum biofizică, biochimie, biologie, concepte noi sau concepte vechi care au fost bune, dar din păcate uitate, și multe alte informații, sperăm, cât mai utile.

Cum te poți înscrie?

Înscrierea se poate face prin următoarele modalități:

Poți să te înscrii pe loc, prin completarea formularului de mai jos.

Join în Grupul de Facebook „Better Medicine with Zenyth“. Acesta este un grup închis pentru specialiști, cu cazuri, discuții și informații avansate despre medicina funcțională și integrativă.

Mesaj pe Whatsapp la numărul 0730.330.475, cu numele și prenumele. După trimiterea mesajului vei fi adăugat în grupul de discuții „Better Medicine – Zenyth“ de pe Whatsapp.

Înscrie-te acum în programul Better Medicine with Zenyth și vei avea acces la:

1. Webinare de medicină integrativă și funcțională, susținute de practicieni cu experiență. Webinarele vor fi organizate gratuit, iar durata acestora nu va depăși 2 ore.
2. Vizite și prezentări la cerere ale produselor Zenyth.
3. Protocoale avansate de suplimente alimentare pentru diferite afecțiuni.
4. Vouchere și promoții atractive, destinate doar specialiștilor.
5. Cadouri promoționale și mostre gratuite, posibilitatea de a afla și de a testa printre primii noutățile marca Zenyth.

Formular înscriere