Curiozități, Medicină funcțională

Cele mai mari 10 descoperiri despre și pentru sănătatea ta

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 2 minute
Vezi toate articolele despre:
Bunăstare și echilibru emoționalgândire pozitivămeditațierugăciunesănătatestare de bine

Pentru unele persoane, cea mai mare problemă de sănătate a inimii poate fi hipertensiunea arterială sau fibrilația arterială. Pentru altele, problemele cardiace sunt mult mai dure și mai dificil de diagnosticat și vindecat. Însă, indiferent de problemele de sănătate specifice, există mai multe fire comune, pe care renumitul cardiolog american Stephen Sinatra le-a indenficat pe parcursul celor 30 de ani de experiență.

1. Boala reprezintă o oportunitate

De-a lungul anilor, s-a constatat rolul mental extrem de important pe care orice boală îl joacă în viața unui om. Persoanele care văd diagnosticul lor ca pe o oportunitate și nu devin victime ale acestuia au rezultate mult mai bune în tratament și recuperare. În realitate, boala este un semnal că organismul este în dezechilibru, dar restabilirea echilibrului reprezintă o provocare de a urma un stil de viață mai sănătos. De aceea, există oameni a căror sănătate s-a îmbunătățit simțitor după o anumită afecțiune.

2. Toxicitatea emoțională împiedică vindecarea

Gândirea negativistă, mai ales în subconștient, poate fi periculoasă. Asta deoarece această gândire negativă poate produce boală. Emoțiile sunt critice în orice afecțiune, iar toxicitatea acestora are puterea de a perpetua boala.

3. Gândirea pozitivă are o putere extraordinară

Există oameni care, deși statistic nu mai aveau nicio șansă de supraviețuire, au rezistat foarte bine datorită tonusului lor pozitiv. De aceea, se spune că într-o boală atitudinea pozitivă te ajută să duci cel puțin jumătate din luptă.

4. Importanța incredibilă a relației medic-pacient

Dr. Stephen Sinatra susține că vindecarea reală are loc atunci când pacientul și medicul „dansează împreună“. Atunci când pacientul dorește să se vindece, iar medicul este implicat, vindecarea se poate realiza. Inversul este, de asemenea, adevărat.

5. Pacienții sunt mult mai importanți decât impulsurile lor

Ceea ce determină personalitatea și vindecarea pentru mulți oameni este legat de inconștient. Este nevoie de un medic foarte priceput pentru a discerne între ceea ce pacientul spune și ceea ce este în inconștientul său, pentru că inconștientul spune întotdeauna adevărul.

6. Organismul are capacitatea înnăscută de autovindecare

Corpurile noastre au înțelepciunea celulelor stem cu care ne-am născut. În cazul în care poți sprijini organismul în vindecarea sa naturală, prin dietă sănătoasă, exerciții fizice sau suplimente alimentare naturale, organismul are înțelepciunea interioară de a se vindeca.

7. Cardiologia metabolică este extrem de puternică

Cardiologia metabolică se referă la „cvartetul uimitor“, descoperit de dr. Stephen Sinatra în experiența sa cardiologică. Aceste substanțe nutrivite sunt carnitina, coenzima Q10, D-riboza și magneziul. Împreună, ele cresc nivelul de adenozin trifosfat (ATP) pentru tot corpul, inclusiv inimă, ochi și articulații. Creșterea nivelului de ATP este de folos nu numai în funcția reparatorie, ci și în cea de întinerire și revigorare.

8. Pământul are o influență nebănuită asupra stimulării sănătății

Energia Pământului este extrem de puternică. Prin contactul direct al picioarelor cu pământul se activează capacitatea extraordinară de vindecare a acestuia. Astfel, specialiștii susțin că se pot realiza îmbunătățiri în sănătatea inimii, reglarea presiunii sângelui, boala Parkinson, oboseala cronică și multe alte boli.

9. Gândește în perspectivă

În timp ce unele probleme de sănătate pot necesita resurse de energie enorme, în unele nu este necesară atât de multă energie. Așadar, nu te consuma pentru lucrurile mici și păstrează-ți energia pentru lucrurile cu adevărat importante.

10. Nu uita de momentul despărțirii

Dr. Stephen Sinatra susține că este foarte important ca rudele să știe să-și ia „la revedere“ de la cei dragi. Asta pentru că de multe ori, membrii familiei nu știu cum să se comporte și cum să reacționeze atunci când se ajunge la momentul natural al sfârșitului vieții.

    Sursa:

  • drsinatra.com/the-10-biggest-discoveries-ive-made-about-heart-health/

Părerea ta contează pentru noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Etichete articol:
Bunăstare și echilibru emoționalgândire pozitivămeditațierugăciunesănătatestare de bine
Articolul anterior
Intelligent design sau regăsirea planului creator în natură
Articolul următor
De ce este numit Alzheimerul diabet de tip 3?


Vino alături de noi în comunitatea
Better Medicine by Zenyth

Aici, nu vei găsi doar un grup, ci o familie bucuroasă să împărtășească cunoștințe și să te susțină pentru a aduce echilibru, armonie și sănătate în viața ta. În plus, ai acces la cele mai noi informații de sănătate, invitații la evenimente și resurse exclusive.

Vezi toate articolele din categoria:
CuriozitățiMedicină funcțională

Te-ar putea interesa și: