Medicină funcțională, Nutriție și dietă, Sănătate

Recenzie: Dr. Ben Lynch – Genele problemă (Dirty genes)

Autor:
Niciun comentariu
Timp citire aprox: 3 minute
Vezi toate articolele despre:
epigeneticăgeneNutrițiesănătatestil de viață sănătos

Bine ai venit în universul captivant al codurilor genetice, deschis de către cartea „Genele Problemă (Dirty Genes): Un program inedit de tratare a cauzelor bolilor și de optimizare a sănătății”, o carte revoluționară semnată de expertul în genetică și sănătate Dr. Ben Lynch. Într-o epocă în care informația este la tot pasul, iar tehnologia redefinește modul în care ne percepem propria sănătate, „Genele Problemă (Dirty Genes)” explorează în profunzime modul în care genele influențează starea noastră de sănătate și oferă strategii practice pentru a interveni asupra expresiei lor.

Genele problemă: un ghid esențial pentru înțelegerea profundă a propriei sănătăți

După o lungă perioadă de suferință din cauza unor afecțiuni greu de explicat, Dr. Ben Lynch a a reușit să înțeleagă cauza: genele „problemă” (eng. „dirty genes” – trad. literală gene murdare). Aceste gene pot fi  „problemă” de la naștere, fie pot fi influențate de mediu, dietă sau stil de viață. De cele mai multe ori, ele sunt responsabile pentru diverse afecțiuni acute sau cronice, precum bolile cardiovasculare, tulburările autoimune, anxietatea, depresia, problemele digestive, obezitatea, cancerul și diabetul.

Nu ești predestinat să suferi!

Cu experiența sa vastă și ajutorul acordat miilor de pacienți, Dr. Ben Lynch oferă o abordare clară pentru identificarea și optimizarea genelor „problemă”. Acestea pot fi echilibrate printr-un plan personalizat care include alimentație sănătoasă, odihnă adecvată, gestionarea stresului, detoxifierea mediului și alte metode naturale și holistice.

Multe persoane cred că sunt sortite să moștenească problemele de sănătate ale familiilor lor. Dr. Ben Lynch demonstrează că, urmând un plan adecvat, simptomele pot fi eliminate, iar sănătatea fizică și mentală îmbunătățită – putând chiar să schimbe traiectoria genetică a vieții lor.

Lectura acestei cărți reprezintă o fereastră către viitorul medicinei, așa cum afirmă însuși autorul, Dr. Ben Lynch.

Această carte este pentru tine dacă…

 • Experimentezi anxietate sau depresie, suferi de ceață mentală, oboseală extremă, insomnie sau tulburări de somn.
 • Ai probleme cardiovasculare (ateroscleroză, boli de inimă, hipertensiune arterială, trigliceride crescute).
 • Ești femeie și te confrunți cu probleme menopauzale, tulburări menstruale (crampe, sângerări excesive, migrene, sindrom premenstrual) sau dificultăți în conceperea unui copil.
 • Ai ficat gras sau alte disfuncții hepatice, probleme tiroidiene sau SIBO.
 • Lupți cu pofta de mâncare, în special pentru carbohidrați și dulciuri.

„Această carte reprezintă o abordare mult mai amplă a geneticii decât cea întâlnită în practica medicală obișnuită. Informația furnizată nu este destinată unei soluții rapide și ușoare, ci reprezintă un instrument pe viață, la care se poate apela ori de câte ori este nevoie pentru a regla fin genele disfuncționale”, subliniază Dr. Ben Lynch.

„Genele Problemă”: de ce sunt importante și ce implicații au pentru sănătatea ta?

Dr. Ben Lynch aduce o abordare inovatoare asupra problemelor de sănătate:

 • Identifică cauza majoră a problemelor de sănătate: genele „problemă”.
 • Explică modul în care mediul, dieta și stilul de viață pot influența expresia genetică.
 • Identifică cauza a multor afecțiuni medicale: bolile cardiovasculare, tulburările autoimune, anxietatea, depresia, problemele digestive, obezitatea, cancerul și diabetul.
 • Oferă soluții concrete și personalizate pentru a echilibra și optimiza funcționarea genelor „problemă”.
 • Pune la dispoziție soluții practice, inclusiv alimentație sănătoasă, odihnă adecvată, gestionarea stresului, detoxifierea mediului și alte metode naturale și holistice.
 • Îndeamnă cititorii să își asume controlul asupra propriei sănătăți și să își rescrie destinul genetic.
 • Prezintă cele mai recente progrese și perspective din nutrigenomică într-un stil de comunicare clar și accesibil tuturor.
 • Îndeamnă cititorii să își asume responsabilitatea pentru sănătatea lor genetică și să facă primii pași către echilibru.
 • Este un instrument esențial pentru cei care doresc să descopere legătura dintre genetică și sănătate și să își îmbunătățească semnificativ viața.

Cine este Dr. Ben Lynch?

Dr. Ben Lynch este o figură de referință în domeniul geneticii și sănătății epigenetice. Ca medic, și-a dedicat cariera descoperirii și înțelegerii modului în care genele și mediul înconjurător influențează sănătatea umană. Cu o experiență vastă în ghidarea pacienților în eforturile lor de optimizare a sănătății genetice, Dr. Ben Lynch este renumit pentru contribuția sa enormă în educația publicului cu privire la posibilitatea de a-și influența expresia genetică și de a-și îmbunătăți viața printr-o abordare sănătoasă și adaptată nevoilor individuale.
„Prin ajutarea altora să-şi atingă potenţialul genetic putem să creăm o lume mai bună. Însă, înainte de a întinde altora o mână de ajutor, vreau ca mai întâi tu să întinzi mâna şi să-ţi pui propria mască de oxigen. Astăzi este ziua în care-ţi începi călătoria de reechilibrare a genelor tale disfuncţionale. Meriţi să-ţi atingi potenţialul genetic“, este concluzia Dr. Ben Lynch.

Cartea este publicată și tradusă în limba română la inițiativa și cu sprijinul Zenyth Pharmaceuticals, deținător al drepturilor de autor pe România.

Părerea ta contează pentru noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Etichete articol:
epigeneticăgeneNutrițiesănătatestil de viață sănătos
Articolul anterior
Analizele de tiroidă. Diferența între valori optime și valori de referință
Articolul următor
Strategii naturale pentru creșterea rezilienței la stres. Plante adaptogene și nootropice


Vino alături de noi în comunitatea
Better Medicine by Zenyth

Aici, nu vei găsi doar un grup, ci o familie bucuroasă să împărtășească cunoștințe și să te susțină pentru a aduce echilibru, armonie și sănătate în viața ta. În plus, ai acces la cele mai noi informații de sănătate, invitații la evenimente și resurse exclusive.

Vezi toate articolele din categoria:
Medicină funcționalăNutriție și dietăSănătate

Te-ar putea interesa și: